top of page
Telos Logo ver 2.png
 
 

Trådbehandling

Happy Lift™ og Aptos skrur tiden tilbake ved hjelp av minimalt invasive metoder med rask tilheling.
Når huden eldes, faller bindevevet sammen slik at huden mister fasthet og volum. Resultatet blir fine linjer og rynker, -og etter hvert dype furer og hengende hud.
 
Hva er Happy Lift™ og Aptos Tråd?
På Klinikk Telos bruker vi kirurgiske tråder for å gi huden et skånsomt og lett løft. Trådene blir liggende i huden omtrent ett år før de har løst seg opp i huden. I løpet av denne tiden vil trådmaterialet har stimulert ny produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin slik at huden blir fastere. I tillegg oppnår man økt blodgjennomstrømning ved nydannelse av små kapillærer, og man får også økt dannelsen av naturlig hyaluronsyre. Resultatet blir et lett løft med synlig revitalisert hud som varer så lenge som 3-5 år.
 
Hvordan gjøres det?
Teknikkene går ut på at man setter et nål under huden, som enten har en tråd bundet til seg eller som har et hulrom som man trer tråden igjennom før nålen fjernes. Tråden begynner å integrere seg i vevet etter en ukes tid, og er vanligvis helt integrert etter 1 måned. De positive vevsreaksjonene begynner å skje nesten med én gang og blir synlige etter noen få uker. Full effekt oppnås fra 8-12 måneder etter behandlingen. Teknikken er forbundet med lite smerte, da man bedøver områdene hvor nålene stikker i huden.
 
Blåmerkene er vanlige, og av og til kommer med noen hevelser, men disse går over noen dager. I sjeldne tilfeller kan en føle lett stikking i huden der tråden ligger, men dette er ufarlig og går over med tid (1-2 uker). Ellers er det ingen andre bivirkninger og behandlingen anses som sikker. Kunden kommer på kontroll 5-8 dager etter behandlingen. Det frarådes å trene i fire uker etter behandlingen, og man skal være forsiktig med mimikk og hard tygging den første uken. Man skal også sove på rygg de første 3 netter, og ikke bruke krem eller sminke de første 3 dagene. Menn må ikke barbere seg på 1 uke.
 
Effekten av alle typer Happy LiftTM og Aptos behandlinger vil vare 3-5 år.
bottom of page